BEWEZEN BETROUWBAAR LASENT COMPUTERRUIMTES EN DATACENTERS

Advies

De volledig onafhankelijke analyses van Lasent geven met vast omschreven principes en bewezen methodes inzicht in de winsten die u kunt behalen. Onze quickscan geeft bijvoorbeeld een beknopt overzicht van de gehele situatie. Lasent kan ook een energiescan uitvoeren, die direct inzicht geeft in uw stroomverbruik en PUE. Met de sitescan voeren ervaren consultants van Lasent een uitgebreide controle uit op uw computerruimte. Zo voorziet Lasent u van objectief en betrouwbaar advies.

Quickscan

De quickscan is een algemene analyse om snel een breed overzicht te krijgen van de mogelijkheden van uw ICT-ruimten. Zo stelt u in korte tijd vast waar de eventuele uitbreidingsmogelijkheden zitten en waar u verdere winst kunt behalen. Bijvoorbeeld op energie-efficiency, beveiliging, koeltechniek of de bouwkundige situatie.

Energiescan

Een energiescan van Lasent geeft direct inzicht in uw stroomgebruik en PUE. Hierdoor kunt u exact zien hoe u ervoor staat en welke onderdelen de meeste energie gebruiken. Daarbij geven we onafhankelijk advies over hoe het verbruik verder kan worden beperkt. U weet zeker dat uw ruimte efficiënt opereert.

Uitgebreide analyse

Bij een uitgebreide analyse lichten ervaren Lasent-consultants alle aspecten van uw ruimtes uitgebreid door. Ze leggen u uit waar u kunt moderniseren om toekomstbestendig te blijven. Dit voorkomt calamiteiten en zorgt ervoor dat uw computerruimte actueel blijft.