BEWEZEN BETROUWBAAR LASENT COMPUTERRUIMTES EN DATACENTERS

Beheer, service en onderhoud

Lasent kan het beheer en onderhoud van de serverruimte volledig voor u uitvoeren. De componenten, waaronder brandmeld- en blusinstallaties, airconditioning, UPS-en, computervloeren, noodstroomaggregaten en beveiligingsinstallaties, kunnen in een onderhoudsovereenkomst worden meegenomen. Wij maken een voorstel op maat, zowel voor computerruimtes die wij hebben gerealiseerd als voor bestaande faciliteiten. Omdat iedere klant en elke ruimte anders is, is het wenselijk om een onderhoudsovereenkomst te maken welke precies bij u past. Lasent biedt contracten voor de lange termijn, zodat u altijd zekerheid hebt dat uw ruimte onder gunstige voorwaarden in goede handen is.

Lasent ontzorgt volledig

Computerruimtes en datacenters zijn in de meeste gevallen het hart van de organisatie. Uitval van systemen en processen kan tot gevolg hebben dat werknemers niet verder kunnen en bedrijfsprocessen stil komen te staan. De financiële impact is dan enorm. Door de computerruimte goed te monitoren, beheren en preventief te onderhouden worden de risico’s tot een minimum beperkt.

Buiten de contractvormen als ‘Basis’, ‘8 uur-respons’ of ‘All-in’, kan Lasent ook de monitoring en de opvolging van eventuele storingen in uw computerruimte op zich nemen. Door middel van een meldcentrale, die 24 uur per dag in contact staat met Lasent, kunt u als klant volledig worden ontzien. Lasent wordt gewaarschuwd bij calamiteiten en neemt eventuele storingen op en handelt deze af. Uiteraard rapporteert en overlegt onze serviceafdeling alles op een correcte en door u gewenste wijze, zodat u nooit voor verassingen kunt komen te staan.