BEWEZEN BETROUWBAAR LASENT COMPUTERRUIMTES EN DATACENTERS

Diensten

Lasent heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen, realiseren en beheren van computerruimtes, serverruimtes en datacenters. Als leverancier-onafhankelijke partner hebben we sinds 1998 meer dan 55.000 vierkante meter gerealiseerd voor tal van gerenommeerde organisaties. Vakmanschap en gedegen vooronderzoek staan daarbij voorop.

Onze werkwijze

Voor we een computerruimte bouwen, starten we met een nauwkeurige inventarisatie. Samen met de klant stellen we de behoefte en de mogelijkheden van de ruimte vast. We komen bij u op locatie om alle wensen en eisen in kaart te brengen en werken vervolgens alle mogelijkheden uit. Op basis daarvan maken onze specialisten een passend ontwerp. Na het ontwerp wordt de realisatie in goede banen geleid door een van onze ervaren projectleiders. Onze medewerkers opereren merkonafhankelijk en hebben een gedegen kennis van alle technische aspecten.

Lasent kan de ruimte ook voor u beheren, volgens verschillende contractvormen en met een takenpakket naar uw wens. We kunnen bovendien diverse scans op uw faciliteiten uitvoeren, waarin we ieder aspect meenemen, waaronder stroomverbruik en PUE.