BEWEZEN BETROUWBAAR LASENT COMPUTERRUIMTES EN DATACENTERS

Nieuws

Serverruimte bij Westland Infra binnen 1 maand opgeleverd

De bestaande serverruimte bleek toen in de weg te staan, waardoor verhuizing noodzakelijk was. Tegelijkertijd was dit aanleiding de nieuwe serverruimte in te richten naar de moderne mogelijkheden. Het oude systeem was tenslotte al enkele jaren oud.

Lees meer...

Hybrid Cloud Package opgeleverd bij ERIKS NV

29-03-2017: ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar ze gaan verder dan dat. Als specialist in producten én toepassingen bedenken ze samen met hun klanten ook compleet nieuwe oplossingen. ERIKS zorgt ervoor dat producten, processen en resultaten verbeteren. 

Lees meer...

19 Jarig bestaan en CTDC

3 februari 2017: 19 Jarig bestaan en CTDC

Lees meer...

ICTroom benoemt Lasent als partner voor het inrichten van computerruimtes

17-01-2017: Datacenter expert ICTroom heeft Lasent benoemd als partner voor het inrichten van inpandige computerruimtes in kantooromgevingen in Nederland.

 

Lees meer...

Lasent sponsort Beter Boek

Lasent neemt deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis te Schiedam en Rotterdam. Mede dankzij deze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Franciscus Gasthuis en Vlietland gratis Het Beterboek uitgereikt! 

Lees meer...

Lasent levert computerruimte Westland Infra.

4 november 2016 heeft computerruimte- en datacenterspecialist Lasent de opdracht gekregen van Westland Infra uit Poeldijk voor het realiseren van een nieuwe computerruimte. Deze week was de oplevering van deze ruimte.

Lees meer...

Lasent B.V. in een nieuw pand en Frank de Kruijf weer terug.

Computerruimte- en datacenterspecialist Lasent is vanwege de aanhoudende groei, 5 september 2016, verhuisd naar een ruimer en nog representatiever pand. Ook is oud medewerker Frank de Kruijf “weer terug op het oude nest”.

Lees meer...

Duurzame serverruimte Hoogvliet

De nieuwe supermoderne bakkerij van Hoogvliet B.V.  te Bleiswijk wordt door Lasent voorzien van een nieuwe broodnodige en duurzame serverruimte.

Lees meer...

Lasent wint aanbesteding voor het vervangen van datacenterkoeling in Petten

Lasent gaat zorgdragen voor het gefaseerd vervangen van de huidige koelsystemen voor een energiezuiniger koelsysteem voor een Europese instelling in Petten.
Een mooie opdracht aldus Stefan Nuberg, eigenaar van Lasent b.v.

Lees meer...

Bausch + Lomb ziet ICT-toekomst nog scherper: zeer tevreden met betrouwbaar koelsysteem

Bausch + Lomb, bekend van het gevarieerde aanbod aan lenzen en lenzenvloeistoffen, ziet de ICT-toekomst nóg scherper. Het bedrijf, dat vanaf Schiphol Rijk de distributie voor Europa  regelt, beschikt sinds kort over twee even betrouwbare als duurzame serverruimten. ‘Wij zijn er nu zeker van dat we niet voor verrassingen komen te staan,’ aldus projectleider Pieter de Jong van Bausch + Lomb.

Lees meer...