BEWEZEN BETROUWBAAR LASENT COMPUTERRUIMTES EN DATACENTERS
ABN Amro i.o.v. Terberg

Leveren en monteren van een redundante watergekoelde installatie op de 21e verdieping van het La Mirage gebouw te Utrecht in opdracht van Terberg Totaalinstallaties inclusief: In-Row koelunits, Serverracks, Brandmeld- en blusgasinstallatie en de UPS.

Hoogvliet Supermarkten

Het ontwerp en de realisatie van een schaalbare serverruimte. Voorzien van een verhoogde computervloer, redundant koelsysteem geïntegreerd in de gebouwkoeling, serverracks, elektrotechnische voorzieningen en een modulaire UPS-installatie.

Rijk Zwaan

De realisatie van meerdere computerruimtes voorzien van o.a. verhoogde computervloeren, modulaire UPS-installaties, blusgassystemen, serverracks, In-Row- en downflow airconditioning.

Gemeente Hoorn

Het ontwerp en de realisatie van een nieuwe serverruimte. Met name het ontwerp was belangrijk in de aanbestedingsfase. Door op juiste wijze invulling te geven aan de wensen wist Lasent de opdracht te verkrijgen.

HHNK

De realisatie van een nieuwe serverruimte voorzien van een verhoogde computervloer, HACS (Hot Aisle Containment Solution), Inrow koeling, elektrotechnische installatie, UPS-installatie en aspiratie detectiesysteem.

NEP

Het ontwerp en realisatie van meerdere datancenters. Voorzien van elektrotechnische installaties, redundante koelsystemen, serverracks, modulaire UPS-installaties, verhoogde computervloeren, brandmeld- en blusgasinstallaties en LED-verlichting.

Haga Ziekenhuis

Ontwerp en realisatie van een serverruimte voorzien van serverracks, UPS-en (MER's en SER's), PDU's, In-Room koeling, In-Row Koeling, 2x HACS, E-technische installatie en 5 jaar onderhoud en beheer.

Rijnstate Ziekenhuis

Ontwerp en inrichting van een nieuwe serverruimte v.v. een computervloer, serverracks, redundante In-Row koelinstallatie, gekoelde UPS-ruimte met redundant UPS, staging area v.v. Remtech wand, pompruimte v.v. dubbel koelcircuit en een blusgasinstallatie.

Technolution

Ontwerp en realisatie van een nieuwe serverruimte in het nieuwbouw traject. Deze ruimte is voorzien van een elektrotechnische installatie, redundante DX Rij-koeling, serverracks, modulaire UPS-installatie, computervloer en blusgasinstallatie.

Cyclomedia Technology

De bouw en het verhuizen van een computerruimte voorzien van een verhoogde systeemvloer, elektrotechnische installatie, serverracks en een Inrow koeloplossing.

Ziekenhuis Rivierenland

Ontwerp en complete inrichting van een nieuwe serverruimte op basis van Hot Aisle Containment System (HACS).