BEWEZEN BETROUWBAAR LASENT COMPUTERRUIMTES EN DATACENTERS

Stroomverdeling, UPS en noodstroom

Lasent implementeert oplossingen voor stroomverdeling en noodstroom die de risico’s op onderbrekingen minimaliseren. De inrichting van de stroomverdeling en de beschikbaarheid van uw systemen staan daarbij voorop. Wij voorzien u graag van weloverwogen, onderbouwd en onafhankelijk advies.

Power Distribution Units (PDU)

Lasent kan u merkonafhankelijk voorzien van alle types pdu’s en adviseert u graag over de mogelijkheden. PDU’s zijn beschikbaar van diverse merken en types, van eenvoudige voeding van uw hardware tot modellen die de belasting per fase tonen en worden geleverd met geavanceerde beheertools. Door componenten aan de hand van een A- en B-voeding van stroom te voorzien, voorkomt u ongewenste uitval.

Uninterruptible Power Supply (UPS)

Afhankelijk van uw wensen en situatie levert Lasent pasklaar advies over welke UPS’en het meest geschikt zijn voor uw omgeving. De specialisten van Lasent kunnen deze apparatuur leveren en voor u implementeren, zodat uw omgeving tijdens een stroomstoring beschikbaar blijft. Hierbij houden we rekening met het vermogen die de noodopstelling dient te leveren, starttijd van een aggregaat en de autonomietijd van de UPS.

Noodstroomaggregaten (NSA)

Lasent werkt met u samen om de behoefte rond noodstroomaggregaten in kaart te brengen. Noodstroomaggregaten (NSA) nemen bij een storing alle functies van het vaste net over, zonder gevaar voor de continuïteit. Ze kunnen binnen of buiten worden geplaatst, en u kunt bepalen aan welke eisen de apparatuur moet voldoen. Daarbij kunt u denken aan factoren als de tankinhoud en het vermogen. Uw serverruimte kan zo worden uitgerust met de meest robuuste en schaalbare noodstroomvoorziening die nodig is. We leveren noodstroomaggregaten met verschillende vermogens.