Project omschrijving

Lasent ontwerpt en bouwt nieuwe computerruimte voor ZyLAB

PORTFOLIO

ZyLAB

In het eerste kwartaal van 2018 ontving Lasent van het internationale softwarebedrijf ZyLAB de opdracht voor de bouw van haar nieuwe computerruimte en het aanleggen van een databekabelingsinfrastructuur in haar nieuwe kantoorpand in Amsterdam-Zuidoost.

De software van ZyLAB gebruikt de meest recente datawetenschap-technieken om specifieke documentcategorieën te ontdekken en in die documenten relevante informatie te vinden. Multinationals, overheidsinstanties, opsporingsdiensten, rechtbanken en advocatenkantoren gebruiken de producten en services van ZyLAB bij specifieke projecten voor juridische diensten en verschillende onderzoeken waarbij waarheidsvinding belangrijk is.

Zeer professioneel

Ten behoeve van de realisatie van de computerruimte werd een uitvraag naar een aantal gespecialiseerde marktpartijen gedaan. Na een uitvoerige selectie werd het ontwerp van Lasent gekozen. Doorslaggevend bij de keuze voor Lasent was volgens de IT director van ZyLAB, de heer Ghalid Tairlbahre, de uitstekende combinatie van een modern en energie-efficiënt ontwerp en de  aandacht die Lasent daarnaast gaf aan een minimale geluidsbelasting en hoge beschikbaarheid.

“Er werd goed geluisterd naar onze vragen en het was voor ons snel duidelijk dat we met een zeer professionele partij te maken hadden”, aldus Ghalid Tairlbahre.

“De gunning van deze mooie opdracht is voor ons erg belangrijk”, vertelt Bert-Jan Woudenberg, manager sales en marketing bij Lasent. “Het zit in ons dna om vanaf het begin als kennispartner met de klant op te trekken en zo gezamenlijk voor het beste resultaat te gaan. Als kers op de taart heeft ZyLAB ons ook nog een langjarig servicecontract gegund. Een mooiere waardering voor onze inspanningen kunnen wij natuurlijk niet krijgen!”

De werkzaamheden worden binnenkort opgeleverd, waarna ZyLAB aan het begin van het tweede kwartaal haar intrek zal nemen in het nieuwe pand aan de Laarderhoogtweg 25 in Amsterdam-Zuidoost.

Over Zylab

ZyLAB werkt al meer dan 30 jaar nauw samen met bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties om uitdagingen op het gebied van informatieverzoeken, eDiscovery, audits, M&A, contract review en – analyse en andere soorten dataonderzoek het hoofd te bieden.

De software van ZyLAB maakt gebruik van de nieuwste technieken uit de wereld van Artificial Intelligence en Data Science om waarheidsvinding te faciliteren de typische onderzoekdimensies wie, wanneer, waar, waarom, wat, hoe en hoeveel.

CONTACT

Onze oplossingen,
uw vangnet!

Consultancy, maatwerk projecten, datacenters, computerruimtes, service en onderhoud: voor iedere vraag of elke uitdaging hebben wij een passende oplossing!

Neem contact met ons op