Project omschrijving

Lasent verzorgt computerruimte voor LeekerweideGroep

PORTFOLIO

LeekerweideGroep

Lasent verzorgt een upgrade van de computerruimte voor de LeekerweideGroep in Wognum.

De LeekerweideGroep beschikt over drie centrale computerruimten die als een ring-netwerk fungeren. Het was de wens van de verantwoordelijken binnen de organisatie om de beschikbaarheid te verhogen, de ruimtes te moderniseren en het energieverbruik te verlagen.

Onze engineers zijn erin geslaagd om een professioneel ontwerp uit te werken op basis van In-row koeling. Een combinatie van moderne technieken en het iets anders positioneren van installaties, resulteert in een hoogwaardige en betrouwbare computerruimte met beduidend lagere energiekosten.

De werkzaamheden met betrekking tot de upgrade zijn kortgeleden afgerond. Roy Paauw van de afdeling informatisering & automatisering vertelt: “Wij zijn blij dat we voor Lasent hebben gekozen en zijn zeer tevreden over de projectaanpak en de werkzaamheden die Lasent voor ons heeft verricht.”

Over LeekerweideGroep

LeekerweideGroep biedt zorg, ondersteuning en behandeling aan mensen met een beperking.

Leekerweide biedt haar diensten aan door geheel noordelijk Noord-Holland, op de eigen locaties in Wognum, Hoorn, Nibbixwoud, Oostwoud, ​Hoogkarspel, Hoogwoud, Enkhuizen, Wervershoof en Medemblik. En bij mensen aan huis of op hun werk. LeekerweideGroep vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. Maar wanneer mensen gebaat zijn bij een rustige en afgeschermde omgeving biedt men dat ook.

De cliënten van Leekerweide zijn mensen die kwetsbaar zijn, maar ook volop potentieel bezitten. Zij hebben dromen, wensen en mogelijkheden als ieder ander. Leekerweide wil hen ondersteunen die talenten en mogelijkheden tot bloei te brengen. Omdat dromen, met wat durf en gepaste begeleiding, realiteit kunnen worden.

LeekerweideGroep is naast een zorginstelling ook werkgever van ruim 1100 deskundige en betrokken zorgverleners en ondersteuners. Samen met meer dan 650 vrijwilligers ondersteunen zij ruim 950 mensen met een zorg- of begeleidingsvraag.

CONTACT

Onze oplossingen,
uw vangnet!

Consultancy, maatwerk projecten, datacenters, computerruimtes, service en onderhoud: voor iedere vraag of elke uitdaging hebben wij een passende oplossing!

Neem contact met ons op